Ons verhaal

Ons familieteam staat voor je klaar!

Maar liefst zes jaar hard labeur kostte het vooraleer de Verwant op 14 januari 2015 de deuren opende. Van afbraak tot opbouw, zo goed als de volledige verbouwing voerden we zelf uit. Vrijwel al onze vrije dagen, avonden en weekends gingen op aan dit ambitieus project. Meer dan ooit voelden we ons als familie verwant met elkaar tijdens deze lange periode van zwoegen en zweten.

Regelmatig vroegen mensen waarmee we bezig waren. De oude historische brouwerswoning bleef decennialang verstopt achter een voorzetgevel van een schoenenwinkel. Alleen de oudere inwoners van Wiekevorst wisten welke parel er zich verschool in het dorpscentrum van Wiekevorst.

Verborgen juweel
Per toeval merkten wij de mogelijkheden op tijdens een bezoekje aan de schoenenwinkel. Meteen zagen we hier de perfecte plek om onze familiedroom te realiseren. Een week later was het pand aangekocht en kon het echte plannen beginnen.

Onze ouders Eddy Warpy en May De Reyck steunden ons op alle mogelijke manieren. Bovendien leerden we van hun vooral dat je alleen door hard te werken je doelen bereikt. Dagelijks gaven zij zelf dit voorbeeld in hun succesvolle traiteurszaak De Bourgondiër, die tot eind vorig jaar nog actief was.

  • Bekijk hier ons fotoboek van “Voor de werken”
  • Bekijk hier ons fotoboek van “Tijdens de werken”

J. Ons verhaalFamiliezaak
De Verwant is een familiezaak in de echte zin van het woord. Zus Eef en broer Tijs stappen samen met hun partners Nick en Merit in dit avontuur. Eef staat samen met Merit in de keuken, Tijs en Nick nemen de zaal voor hun rekening.

Alle beslissingen worden samen genomen. Uiteraard steken ook Eddy en Mieke regelmatig de handen uit de mouwen. Ze kunnen het harde werk toch niet laten…

Het bier is gekoeld, de koffie pruttelt, de gerechten staan op punt én vooral … het volledige familieteam staat voor jou paraat. Welkom in de Verwant!

Eddy en May
Nick en Eef
Tijs en Merit

Reserveer je tafel of kom gewoon langs tijdens onze openingsuren.