Feestruimtes

Stijlvolle feestruimtes voor grotere groepen tot zestig personen.


Een familiefeest, vergadering met de vereniging of een zakenmeeting tot maximum zestig personen? In onze tuinkamer en bibliotheek verwennen we jullie ongestoord en bieden we talloze culinaire formules aan.

Zoals elke statische woning vroeger beschikt ook deze historische brouwerswoning over enkele prachtige kamers met hoge gedecoreerde plafonds. Eén van deze ruimtes vooraan maakt deel uit van de brasserie, maar is ook afzonderlijk te reserveren voor familiefeesten, een vergadering met je vereniging of een businessmeeting tot maximum 20 personen. We rekenen alleen het drankverbruik en het eten aan, voor de ruimte zelf betaal je niets extra vanaf 16 personen.

In latere fase bouwden we een prachtige tuinkamer bij achteraan de brouwerswoning.  Dit deel is langs 2 zijden volledig voorzien van glas waardoor we, ook in het voor-en najaar een heerlijk buitengevoel creëren. In de zomer kan dit gedeelte opengeschoven worden waardoor u lekker buiten zit. Deze ruimte kan privé voor jullie voorzien worden vanaf 45 volwassen personen en heeft een maximum capaciteit van 60 personen.

Culinaire formules

Er zijn verschillende culinaire formules mogelijk. Komt u met een groep van 15 tot 50 personen, dan kan u kiezen voor één van de door ons samengestelde groepsmenu’s.  Interesse in de mogelijkheden? Neem dan alvast hier een kijkje.

Ook de indeling van de ruimte passen we aan volgens jouw behoeftes. Voor zakelijke events voorzien we zonder meerkost een beamer. Gratis WIFI is standaard voorzien. Parkeren kan probleemloos achteraan.

Interesse in de mogelijkheden van onze ruimtes?

Contacteer ons voor een voorstel op maat.